Registrering i vår generella databas

Skriven av Mia Maria Öberg den . Publicerad i Blog

Vindkraftcentrum.se har ett brett kontaktnät bestående av möjliga huvudentreprenörer och underleverantörer i branschen. Vi har kontakter med tillverkande industri, projektörer, elnätsbolag, beställare, kommunernas näringslivskontor och länsstyrelser.
Lägg gärna in ert företag på Vindkraftcentrum.ses databas så kan vi matcha ert företag mot entreprenörer med en profil inom vindkraftsbranschen som passar ert behov.
Vindkraftcentrum.se hjälper er med kontakter både till huvudentreprenörer och underentreprenörer som ni kan tänkas vilja komma i kontakt med för anbudsgivning etc.

Vi har även företagsträffar och inspirationsmöten för att informera om hur kontakter kan knytas mellan entreprenörer och beslutsfattare inom vindkraftsindustrin.

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR har strängare krav på hur organisationer som Vindkraftcentrum hanterar personuppgifter, vilket ytterligare förstärker dina rättigheter. Genom att skicka din företagsuppgifter via detta formulär godkänner du att vi lagrar den i vår leverantörsdatabas. Informationen används när andra företag söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Din E-postadress blir också inlagd i vår databas för nyhetsbrevsutskick. Vill du inte längre ha dessa nyhetsbrev längre fram finns avanmälninglänk i nyhetsbrevet.
Vill du att dina företagsuppgifter tas bort ur databaserna så kan du skicka mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Företagsdatabas
Företag
Fyll i företagsnamn
Personnamn
Invalid Input
Adress
Invalid Input
Postnummer
Invalid Input
Postadress
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Person direkt
Invalid Input
Person mobil
Invalid Input
E-post
Invalid Input
Kategori
Invalid Input
Välj kategori
Övrigt: Har Ni levererat till Vindkraftsetableringar tidigare? Lämna referensinfo här.
Ogiltig inmatning
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Ogiltig inmatning
Fyll i koden(*) Fyll i koden
Ny kod
Fel kod
Skicka


Vill ni ha hjälp med att finna leverantörer av varor och tjänster? Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.