Leverantörsdatabas wpd Stöllsäterberget, Malung-Sälen och Torsby

Skriven av Christer Andersson den . Publicerad i Blog

 

Stöllsäterberget

wpd har tillstånd att bygga en vindkraftspark om max 15 vindkraftverk med en totalhöjd på 200 m på Stöllsäterberget i Malung-Sälens och Torsby kommuner, i Dalarna och Värmlands län.

wpd planerar nu för byggnation av vindkraftsparken samtidigt som planering av elnätsanslutningen pågår.

Investeringen bedöms uppgå till ca 650 miljoner kronor. wpd har som ambition att skapa goda förutsättningar för regionala företagare att vara med i upphandlingen, som planeras ske under 2019/2020. wpd återkommer med mer information om detta här.

Mer information om projektet finns här >>

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR har strängare krav på hur organisationer som Vindkraftcentrum hanterar personuppgifter, vilket ytterligare förstärker dina rättigheter. Genom att skicka din företagsuppgifter via detta formulär godkänner du att vi lagrar den i vår leverantörsdatabas. Informationen används när Rabbalshede Kraft och dess underleverantörer söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Dina företagsuppgifter lagras också i Vindkraftcentrums ordinarie databas. Informationen där används när andra företag söker leverantörer i samband med vindkraftsutbyggnad och lämnas inte ut till tredje part i några andra sammanhang. Din E-postadress blir också inlagd i vår databas för nyhetsbrevsutskick. Vill du inte längre ha dessa nyhetsbrev längre fram finns avanmälninglänk i nyhetsbrevet.

Företagsdatabas Malung-Sälen
Välj företag eller privatperson
Ogiltig inmatning
Välj kategori
Företag eller namn
Fyll i företagsnamn
Organisationsnummer. Behövs ej för privatpersoner och enskild firma
Ogiltig inmatning
Kontaktperson
Invalid Input
Adress
Invalid Input
Postnummer
Invalid Input
Postadress
Invalid Input
Telefon
Invalid Input
Person direkt
Invalid Input
Person mobil
Invalid Input
E-post
Invalid Input
Kategori
Invalid Input
Välj kategori
Beskriv maskinpark
Ogiltig inmatning
Beskriv boendeuthyrningen
Ogiltig inmatning
Har Ni levererat till Vindkraftsetableringar tidigare? Lämna referensinfo här.
Ogiltig inmatning
Fyll i koden(*) Fyll i koden
Ny kod
Fel kod
Skicka